За нас

„МВМ” ООД е създадено през 1995г. и е специализирано в областта на лакирането на дървени повърхности. В началото на дейността си предлагахме грундове и лакове и необходимите към тях компоненти, но скоро осъзнахме необходимостта от разширяване на дейността в посока на машини и съоръжения. Това ни даде възможност за цялостно обслужване на клиентите ни в областта на лакирането и детайлно познаване на прилаганите технологии и процеси. Така се роди ЗОНА ЗА ЛАКИРАНЕ.

Днес „МВМ” ООД е представител на INDUSTRIAS QUIMICAS MASQUELACK, S.A.(Испания) за България, която е производител на широка гама висококачествени продукти за финишна обработка на изделия от дърво: интериорни и градински мебели, врати, дограма и паркет. Дружеството предлага байцове; нитроцелулозни, полиуретанови, полиестерни, акрилни и водоразтворими грундове, бои и лакове, както и съответните разредители за тях. Всички предлагани продукти отговарят на международния стандарт за качество ISO 9002.

За удобство на нашите клиенти предлагаме широка гама абразивни материали, лепило и шприцпистолети „DeVilbiss”.

За клиентите ни, които се нуждаят от технологично обновяване предлагаме кабини и шлайфзони “Lagos”SA (Испания), шлайфмашини “Slipcon” (Дания) и валови и лакозаливни машини и спрей роботи „Barberan” и антропоморфни роботи “CMA”.

Екипът ни се състои от отлично подготвени професионалисти с ведро и колегиално отношение, които ежедневно споделят знанията и опита си, свързани с нови технологии, специални ефекти и приложение на предлаганите продукти. 

Складовата база на фирма “МВМ” ООД се намира в гр.София, кв.”Военна рампа”, в която постоянно се поддържа богата складова наличност.

Освен складовата база, разполагаме и с лаборатория, специализирана в изработването на байцове и бои по каталог NOVA720, RAL, NCS second edition и мостра на клиента за масивна дървесина, фурнировани и нефурнировани плочи.

В последните години развихме и услугата лакиране в София и Варна за клиенти, които предпочитат да ползват в цялост нашия опит в тази област.

"МВМ" ООД е члeн на Браншовата камара на Дървообработващата и Мебелната промишленост.

За нас

 

 

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ