Партньори
Leif & Lorentz

Leif & Lorentz - шприц автомати, лакозаливни машини

Leif & Lorentz

Leif and Lorentz е създадена през 1974г. в Дания и е деобре известна в мебелната промишленост с креативните си решения за финишна обработка. Целта на компанията е да проектира надеждни и икономични лакиращи линии не само за мебелната промишленост, но също и за гипс, пластмаса, метал, стъкло и др. Leif and Lorentz произвежда лакозаливни машини, шприц автомати, шлайф машини и аксесоари.

 

www.lelo.cc


Актуално

Презентация 03 юни 2013 - водни байцове с изравняващ ефект и ПУ грунд-лак

ЗОНА ЗА ЛАКИРАНЕ кани своите клиенти, други професионалисти и начинаещи в областта на лакирането на дърво на 03.06.2013г. В 10.00 часа на ул. "Проф. Иван Георгов 3", кв. "Военна рампа", София на презентация в производствени условия на следните продукти за лакиране на дърво с марката MASQUELACK:

more

Ефект КАДИФЕ (ФЛОК)

На изложение Техномебел 2013 МВМ ООД представи ефект кадифе (флок).  Това е покритие,   подходящо за мебели, както и за други интериорни повърхности. То може да се полага върху дърво, МДФ, пластмаса, метал, керамика, хартия, текстил и др. Предлага се в богата гама цветови нюанси. Водоустойчиво е. Може да се почиства с различни препарати. МВМ ООД предлага матeриалите и съоръжението за нанасяне на ефект кадифе (флок), както и услугата нанасяне на ефект кадифе (флокиране).

more

МВМ ООД търси дистрибутори

"МВМ" ООД търси мотивирани и енергични дистрибутори - физически лица и търговци, на лакове, байцове и бои за интериорни и градински мебели, паркет, дограма и други изделия от дърво. При желание продуктовата гама може да се разшири с пистолети, помпи и машини и съоръжения за лакиране. Опитът в областта на лакирането на дърво и контактите в мебелната промишленост са предимство.

more

Контакти/ изчисти

Партньори