- GR-630 G3 Робот за боядисване – идеалното решение за вратички с висок гланц, столове и маси

- GR-630 G3 Робот за боядисване – идеалното решение за вратички с висок гланц, столове и маси

Антропоморфният робот модел GR-630 е машина с електронно управление с 6 оси. Благодарение на особената конфигурация на китката, която чрез ротация на 360° на всяка ос позволява лесно достигане на всяка част от боядисваните елементи и го прави идеалното решение за кухненски вратички с висок гланц.

Предназначена е и за автоматично извършване на общи операции по боядисване и пръскане с течна и прахообразна боя за пръскане на дървени, метални и пластмасови повърхности като глазиране на санитарна арматурна и нанасяне на смоли.

Каруселът се състои от две или повече ръце за оптимизиране на натоварването/разтоварването на детайлите, които ще се боядисват или вече са боядисани: всяка ръка има регулируеми опори за точно позициониране на боядисваните детайли.

Краят на ръката се движи по програмируема ос, управлявана от робота. Това решение позволява поставянето на детайла, който ще се боядисва, на различни разстояния от робота с цел пълно боядисване на целия детайл. Ръката на робота осигурява максимална обработка благодарение на система от стави и перфектно пневматично балансиране поради използваните специални леки сплави.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ